ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ

Почистване на лице 

Нова ера в почистването на лице с НАЙ-НОВАТА апаратна технология. Подходяща и за най-чуствителната кожа! 

Водното микродермабразио използва водни струи (без абразивни частици) за да почисти лицето, изравни тена, обнови и съживи кожата. Има дълготраен видим ефект, който се усилва до няколко часа след процедурата. Изключително щадящо за кожата – няма болка и зачервявания! Водният серум, който използваме хидратира новия слой кожа, който се е формирал след ексфолацията на мъртвите клетки. Кръвообръщението се засилва, което стимулира производството на колаген. Кожата се тонизира и става свежа, сияйна и видимо подмладена.

Процедурата в нашето студио съдържа няколко стъпки: Почистване на повърхностните замърсявания, лек пилинг, дълбоко почистване , ултразвук с хиалуронова киселина, финален крем и UV защита.

Диамантено микродермабразио 

Микродермабразио е съвременна апаратна процедура за ексфолиране на горния слой на кожата с помощта на фини микрокристали. Според Американската асоциация по естетична пластична хирургия (ASAPS), процедурата микродермабразио е в топ 5 на нехирургическите процедури за разкрасяване през 2010 година.

Въздействие върху кожата

Микродермабразиото обновява кожата по следния начин:

  • намалява старческите петна (хиперпигментацията) и фините бръчки;
  • отпушва порите и ги прави по-малко забележими;
  • стимулира производството на колаген;
  • подобрява общия тонус и текстурата на кожата;
  • стяга и изглажда кожата.

Резултатите са забележими още след първата процедура. Цветът на кожата се изравнява, а нейната повърхност се изглажда.

Един курс микродермабразио се състои от 4 до 6 процедури, които се провеждат с интервал от 1-2 седмици. За поддържане на резултатите е препоръчително извършване на микродермабразио на всеки 2-3 месеца след края на основния курс от процедури. Една процедура отнема приблизително 30 минути и може да бъде извършена не само на лицето, но също така и на шията, в областта на деколтето и ръцете.

Кислородна мезотерапия 

има възможността да инжектира повече от 98% чист кислород и хранителни вещества с налягане от 2 bar в основния слой на кожата, като ефективно ускорява метаболизма на клетките, така че кислородът може да се абсорбира по-добре, засилва естественото обновяване на клетките, увеличава ефекта на абсорбция на хранителни вещества, незабавно възвръща здравия вид на кожата, като я прави копринена, блестяща и млада.

Осем ефекта от кислородната мезотерапия:

1 . Премахва замърсяванията, прави тена равномерен, а кожата по- бяла .

2 . Балансира сухата и мазна кожа, хидратира кожата за дълиг период от време – около 24 след процедурата.

3 . Подсигуряването на необходимото количество кислород повишава активността на клетките и тяхната пропускливост, забавя стареенето.

4 .  Подобрява обмяната на веществата, в следствие на което токсините се изхвърлят по бързо и лесно от тялото.

5 . Увеличаването на съдържанието на кислород в кожата, повишава нейната устойчивост към замърсяванията на околната среда, увеличава нейния имунитет, има антибактериално действие, намалява мастна секреция и лекува проблемите с акнето.

6 . Редуцира възрастовите петна, фините бръчки, прави кожата по-гладка и нежна.

7 . Активирането на кислорода в клетки, стимулира растежа на колагенови влакна, така кожата ства по-еластична и здрава.

8 . Възстановява увредената кожата след инвазивни процедури (пилинги, лазерни лечения и др.) Преструктурира клетките, подобрява усвояването на хранителните вещества и функциите на кожата.

Радиочестотен лифтинг 

Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.

Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това – кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

Ефектът е видим веднага след лечението и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по – популярна. Оптимални резултати обикновено се постигат след 8 процедури.

Ултразвукова терапия  

•  Помага за дълбочинно проникване на продукти

•  Ускорява метаболизма

•  Стимулира кръвообращението и лимфния дренаж

•  Намалява бръчките и изглажда кожата

•  Отпускат уморените мускули

Безиглена мезотерапия

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Тази революционно нова технология напълно замества традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти. Технологията произлиза от Европа в началото на десетилетието, получава одобрение от  Американската Агенция по Храните и Лекарствата (FDA) през 2005 и получава Нобелова Награда за химия през 2007 г. Тя се базира на електропорация и електроосмоза. Стъпките  представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване  безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне.

На активната субстанция се осигурява дълбоко проникване в тъканта само за 2 секунди.  Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната  субстанция.

Фракционна мезотерапия

Това е уникален нехирургичен метод за справяне с естетическите несъвършенства на кожата за всяка възраст, както и за профилактика на възрастовите изменения на кожата.

Един от най-успешните методи за борба с бръчките, стриите, петната, белезите от акне и разширените пори.

Процедурата се извършва с апарат, използващ техниката на микроперфорация. Прецизни микроиглички проникват в кожата чрез минимално нараняване на епидермиса. Микроканалите от убожданията в кожата водят до освобождаване на растежните фактори и собствената регенерация на кожата. По този напълно естествен начин се стимулира производството на нов колаген и еластин, кожата се регенерира, става по-еластична, плътна, стегната, свежа и здрава!

По време на процедурата се въвеждат различни продукти, съобразени с проблема, който се третира. Така през множеството образувани микроскопични каналчета от игличките в по-дълбоките структури на кожата, ще навлязат редица полезни и необходими активни съставки: „коктейли“ от витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина, колаген, растежен фактор, пептиди и др.субстанции.

Карбонов пилинг

Карбоновият лазерен пилинг е процедура подходяща за мазна и комбинирана кожа, характеризираща се с разширени пори, черни точки или наличие на акне. Може да се прилага и с цел освежаване на тена и подсилване на естествените регенеративни процеси. Процедурата не изисква възстановителен период и за разлика от химичния пилинг, не съществува риск от алергични реакции.

Резултатите от карбоновия пилинг са:

Премахване на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата.
Стягане и видимо намаляване на разширените пори.
Почистване на порите от излишния себум.
Намаляване на омазняването на кожата.
Антисептичен ефект върху космено-мастните фоликули.
Потискане на бактериалния растеж и намаляване активността на акнето.

Противопоказания:

Активно и тежко протичащо акне, което може да се влоши след процедурата.
Наличие на бактериална (стафилококова, стретококова и др.) или вирусна (херпес симплекс) инфекция.
Заболявания или прием на лекарства, които предизвикват повишена фото чувствителност към светлина и/или лазерни лъчи.

Back to Top
Добавен
Количка

Нямате артикули в количката.